Krijtstraat 10F Gorinchem - Moerkerken & van der Mark Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Krijtstraat 10F Gorinchem

Verkocht

Specificaties:

Vraagprijs: € 450.000 k.k.

• Postcode: 4201 GD
  • Woonoppervlakte: 112 m2
  • Inhoud: 424 m3
  • Bouwjaar: 2018

Terug naar volledige overzicht

Zie jij jezelf hier al wonen?

Middenin de Gorcumse binnenstad, op de 1e verdieping is dit prachtige 2-kamer appartement gelegen. Door de grote, hoge ramen en fraaie erker kijk je vanuit de ruime woonkamer uit over de Grote Kerk en Groenmarkt. Het appartementencomplex ‘Le Magasin’ voldoet aan alle comfortwensen van nu. Oftewel: je kunt hier direct intrekken nadat de sleutels van jou zijn!
Je stapt hier zo de deur uit voor een kleine wandeling: binnen een minuut loop je naar de stadswallen of het strandje bij Buiten de Waterpoort. Terwijl je een frisse neus haalt, geniet je van het uitzicht over de Merwede en de mooie historische panden in de binnenstad. Als kers op de taart bestel je een heerlijk glas wijn of een lekkere kop koffie op één van de gezellige terrasjes.
En aangezien de binnenstad een breed aanbod aan winkels heeft, zit je nooit met een lege koelkast.
Toch met de auto op pad? Geen nood, het complex beschikt over een eigen parkeergarage waar je je eigen plekje hebt.

Indeling:

Algemeen:
Wie kent ‘Le Magasin’ niet? Het voormalige gebouw van de V&D heeft een karakteristieke uitstraling en een bekend gezicht in de oude binnenstad van Gorinchem. Het pand is circa 10 jaar geleden compleet gerenoveerd en heeft sinds 2018 een woonbestemming gekregen, kortom een unieke woonbeleving!

Entree van het complex kan zowel via de Krijtstraat als aan de achterzijde. Er is een bellenplateau met intercomsysteem, brievenbussen en in de hal bevindt zich de technische ruimte met alle meterkasten, gas- en watermeters en de toegang tot de parkeergarage en afsluitbare bergingen. Vanuit hier is er zowel middels lift als trap toegang tot de woonlagen.
Alle appartementen zijn gelegen rondom een binnentuin voor algemeen gebruik.

Appartement:
Entree via de imposante hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn.
Laat je verrassen door de fraaie en bijzonder ruime woonkamer met open keuken. Er zijn hoge plafonds, grote raampartijen en een stijlvolle taats-deur, maar de glazen erker met uitzicht op de Kerk is de absolute eyecatcher! Daarnaast is er is voldoende plek voor zowel een zit-, eet- als werkhoek!
Er is een luxe open keuken met vaste kastenwand en kook (schier)eiland met inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat met wokbrander en geïntegreerd afzuigsysteem, enkele spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime bijkeuken/berging met opstelplek voor zowel wasmachine als -droger, meterkast en cv-ketel.
De slaapkamer is riant, kijkt uit over de binnentuin en heeft een (open) vaste kastenwand.
De ruime badkamer heeft een inloopdouche en meubel met wastafel, spiegel met verlichting en designradiator.
Het toilet is v.v. zwevend closet met fonteintje.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar is 2003 en in 2018 verbouwd tot appartementen
– Betonnen verdiepingsvloeren
– Geheel voorzien van hardhouten kozijnwerk met hr++ glas, de erker heeft aluminium kozijnen
– Intergas hr-ketel bj. 2019
– Gehele appartement is v.v. vloerverwarming en luxe laminaatvloer
– Meterkast: 8x 220V en 2x aardlekschakelaar
– V.v.E. ca. €137,- p/mnd
– Mechanische ventilatie
– De eigen parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen maar het appartement kan desgewenst ook zonder gekocht worden

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser