Waterland 5 Ridderkerk - Moerkerken & van der Mark Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Waterland 5 Ridderkerk

Te koop

Specificaties:

Vraagprijs: € 287.500 k.k.

• Postcode: 2987 EN
  • Woonoppervlakte: 84 m2
  • Inhoud: 309 m3
  • Bouwjaar: 2010

Terug naar volledige overzicht

Niet alleen deze woning is TOP, maar ook de locatie is ideaal!
De woning is instapklaar en de omgeving is heerlijk groen, wat wil je nog meer?

Het betreft hier een maisonnette woning (bj. 2010) met 2 etages, een ruime woonkamer en 2 ruime slaapkamers. De woning is aan de voorzijde heerlijk gelegen aan een groenstrook met waterpartij.
Alle woningen in deze woonwijk zijn omringd door brede singels, zo ook bij dit adres, waardoor je geen verkeer, maar watervogels en eenden hebt. Je kunt genieten in een groene, waterrijke en aangename omgeving. De woning is gunstig en centraal gelegen ten opzichte van alle belangrijke voorzieningen zoals winkelcentrum De Werf, het centrum met een breed aanbod aan winkels, sport- en recreatiegebieden, scholen, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A15/A16) naar Rotterdam en de omliggende steden. Daarnaast kun je zelfs op stap met de waterbus die je zo naar Dordrecht of Kinderdijk brengt.

Indeling:

Begane grond:

Eigen entree met garderobe, meterkast en trapopgang naar de verdieping.

1e Verdieping:

De centrale overloop biedt toegang tot het toilet met fonteintje, trapopgang naar de 2e verdieping en woonkamer.
De woonkamer is heerlijk ruim, heeft een optimale lichtinval en heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. Dit is op het zuidwesten gelegen en heeft volop zon.
De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde en is in u-opstelling geplaatst. Er is diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser (2021), koelkast en combi-oven. Vanuit hier is er fraai uitzicht over de groenstrook en de waterpartij aan de voorzijde.

2e Verdieping:

De centrale overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en een wasruimte.
De hoofdslaapkamer is heerlijk ruim en heeft een kamerbrede dakkapel.
Slaapkamer 2 heeft een groot dakraam en bergruimte achter het knieschot.
De badkamer is voorzien van douche, meubel met wastafel en toilet. Er is voldoende ruimte om desgewenst een ligbad te plaatsen.
De wasruimte heeft een opstelplaats voor zowel wasmachine als -droger, cv-ketel en mechanische ventilatie.

Berging:

Op straatniveau bevindt zich een ruime berging met elektra.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar van de woning is 2010
– Betonnen verdiepingsvloeren
– Geheel voorzien van hardhouten kozijnwerk met HR en dubbel glas
– AWB HR-ketel bj. 2010 met onderhoudscontract
– 2021 printplaat cv-ketel vernieuwd
– Meterkast: 5x 220V en 2x aardlekschakelaar
– Buitenschilderwerk wordt in 2022 opnieuw uitgevoerd
– Actieve en gezonde V.v.E. bijdrage € 61,- p/mnd
– Energielabel A
– Gehele woning is v.v. nette laminaatvloer

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser