Maria van Osstraat 14 Hendrik-ido-ambacht - Moerkerken & van der Mark Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Maria van Osstraat 14 Hendrik-ido-ambacht

Verkocht

Specificaties:

Vraagprijs: € 375.000 k.k.

  • Postcode: 3343 DS
  • Woonoppervlakte: 110 m2
  • Perceeloppervlakte: 156 m2
  • Inhoud: 379 m3
  • Bouwjaar: 1990

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Wat een leuke woning is dit! Bijzonder sfeervol, ruim, licht en bovendien instapklaar.

Het betreft hier een ruime eind hoekwoning (bouwjaar 1990) met een uitbouw op de begane grond, 4 slaapkamers en een fijne, riante tuin gelegen op het zuidwesten.

De woning is gelegen in de gewilde wijk Krommeweg Noord, welke zich kenmerkt als bijzonder kindvriendelijk, rustig, groen en met voldoende parkeergelegenheid.

Ook de ligging is ideaal: winkelcentrum Louwersplein is op een steenworp afstand gelegen en voorziet in alle dagelijkse boodschappen. Daarnaast ligt het centrum op fietsafstand, met een breed aanbod aan winkels, horeca, diverse scholen en sportvoorzieningen.

Indeling:

Begane grond:

Je betreedt de woning via de hal met garderobe, meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is ruim, bijzonder sfeervol en heeft een fijne lichtinval door de raampartij en schuifpui aan de achterzijde.

De halfopen keuken is gelegen aan de voorzijde, heeft een keukenblok in U-opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap (2022), enkele spoelbak, vaatwasser (2022), koelkast met vriesvak, magnetron en oven. Het geheel wordt gecompleteerd door een natuurstenen aanrechtblad.

Op de begane grond ligt een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

1e Verdieping:

De centrale overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.

De hoofdslaapkamer is gelegen over de gehele breedte aan de achterzijde en heeft een vaste kastenwand met schuifpanelen. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een whirlpoolbad, 2e toilet, wastafel en designradiator.

2e Verdieping:

De overloop geeft toegang tot slaapkamer 3 en 4 en naast bergruimte onder de schuine kap vind je hier ook de opstelplek voor de wasmachine, -droger en cv-ketel.

Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde en heeft een ruime dakkapel, en slaapkamer 4 is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een groot dakraam.

Tuin:

De tuin is bijzonder ruim, keurig onderhouden en ingericht met vaste plantenborders, sierbestrating en voor een deel met kunstgras. Gelegen op het zuidwesten is er volop zon.

Verder staat er een berging voorzien van elektra, een overkapping voor het stallen van fietsen, is er een buitenkraan en een elektrisch bedienbare zonneluifel.

De voortuin is keurig onderhouden en voorzien van vaste plantenborders en sierbestrating. Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar van de woning is 1990;
– Perceelgrootte 156m²;
– Betonnen verdiepingsvloeren;
– Geheel v.v. hardhouten kozijnwerk met dubbel glas, dakkapel is v.v. hr-glas;
– Vaillant hr-ketel bj. 2014;
– Vernieuwde meterkast: 6x 220V en 1x aardlekschakelaar;
– Binnen- en buitenschilderwerk is van 2021.

Locatie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

0186 729 009

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×