Ga voor een bedrijfsmakelaar met kennis van zaken - Moerkerken & van der Mark Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Pak kansen met een bedrijfsmakelaar

Wij zijn uw specialist voor bedrijfspanden

Een bakker heeft andere wensen dan een administratiekantoor. Als bedrijfsmakelaar zetten wij onze specifieke kennis en uitgebreide netwerk in voor jouw perfecte bedrijfspand.

Laat je inspireren

Als ondernemer ben jij op zoek naar een pand dat perfect bij jouw business past. Maar waar je die ruimte vindt? Geen idee. En eigenlijk heb je ook geen tijd om het uit te zoeken. Daarom helpt onze bedrijfsmakelaar je graag verder. Wij kijken branchebreed en verder dan de geijkte locatie. Of je nu koopt of verkoopt: Moerkerken Van der Mark bezorgt je de beste deal.

Uitgebreid netwerk

Van projectontwikkelaars tot gemeenten: ons netwerk is branchebreed en reikt ver. Wij zijn het kruispunt waar vraag en aanbod samenkomen. Vaak spotten we kansen nog voordat ze openbaar zijn gemaakt. Maak daar gebruik van.

Bedrijfstaxatie

Als bedrijfsmakelaar zijn wij aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Dat betekent dat onze taxateur is getoetst op vaardigheden en laat zijn kennis regelmatig bijspijkeren. De taxaties worden uitgevoerd volgens het vierogenprincipe, waarbij er altijd een externe collega meekijkt. Een extra kwaliteitswaarborging voor jou dus. Alle banken accepteren onze taxatierapporten dan ook.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

0186 729 009

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×