Aankoopmakelaar Barendrecht | Moerkerken van der Mark
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Laat je begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar

Ontspannen kopen in een overspannen markt

Voorkom teleurstellingen en schakel een professional in bij het kopen van een woning. Met een aankoopmakelaar word je direct serieus genomen.

Vind jouw droomwoning, ook als starter

Vind met hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Barendrecht een parel van een woning in een ogenschijnlijk onbereikbare markt. Wij brengen jouw wensen uitgebreid in kaart, inspireren met nieuwe mogelijkheden en zorgen dat je direct serieus genomen wordt door de verkopende partij.

Weet jij exact wat je wilt van een woning? Waarschijnlijk niet. Daarom komen wij altijd eerst langs om een zoekprofiel  op te stellen. Dat doen we gewoon bij jou aan de keukentafel. Zo krijgen we meteen een gevoel bij jouw stijl en smaak.

Wij inspireren je met nieuwe mogelijkheden

Een huis kan aan al jouw Funda-filters voldoen, maar toch niet de juiste woning voor jou zijn. Als je gesteld bent op je rust, wil je misschien liever niet aan een schoolplein met spelende kinderen wonen. Of je bent zelf dertiger, maar het appartement waar jouw oog op viel zit in een complex met vooral ouderen. Wij kijken verder dan de online zoekresultaten en matchen huizen op al jouw voorkeuren.

Een aankoopmakelaar uit Barendrecht houdt het overzicht

Wat doe je met de overwaarde van jouw woning? Is het verstandig om een bouwkundig rapport te laten opstellen? Een huis kopen brengt veel vragen met zich mee. Een aankoopmakelaar kan veel van dit soort vragen beantwoorden en koppelt je aan de juiste partijen. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Het voordeel is dat wij de markt als aankoopmakelaar in Barendrecht enorm goed kennen.

Voorkom tunnelvisie

Zodra je over de drempel stapt, ben je verliefd. De oude terrazzovloer. De glas-in-lood ramen. En de en-suite deuren. Je ziet jezelf er al wonen. Dat je een omvangrijk klusproject op je neemt terwijl jij twee linkerhanden hebt, lijkt ineens minder belangrijk. Net zoals de vraagprijs, die al aan de bovenkant van jouw budget zit. Als lokale aankoopmakelaar uit Barendrecht houden wij je ook nu bij de les. Zo weet je zeker dat de woning tot aan de plinten bij jou past.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

0186 729 009

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×