Reviews - Moerkerken & van der Mark Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews

Mark en Tanja

Rhoon
"Na een jarenlange zoektocht naar het perfecte huis en een aantal keren overboden worden stond daar ons droomhuis te koop. Dit keer wilden we het anders aanpakken en een aankoopmakelaar inschakelen. Via een vriendin kwamen wij uit bij Marjolijn en Martin. Dit bleek een goede keuze! Ze kwamen direct voor ons in actie en hebben ons gedurende het hele aankoopproces naar volle tevredenheid begeleid. We kunnen Martin en Marjolijn van harte aanbevelen."

Camilo en Corinda

Dordrecht
"Wie wil er nou niet een mooi huisje scoren!? Ondanks de overspannen huizenmarkt gingen wij de strijd aan! Maar niet zonder aankoopmakelaar! Dit was een bewuste keuze, zodat belangrijke facetten door alle bijkomende drukte en stress niet aan onze aandacht zou ontsnappen en wij geen ondoordachte keuzes zouden maken om maar een huis te hebben. Daarnaast ben je als ‘groentje’ je er niet van bewust waar je allemaal op moet letten bij een bezichtiging en zie dat maar is goed te screenen in een kijkje van 30 min! Ga er maar aanstaan met Moerkerken van der Mark! Onze aanvraag werd na een hartelijk welkom dezelfde dag nog opgepakt. onze wensen werden geïnventariseerd en vrijwel direct gingen we als een gouden team van start. Van A tot Z hebben ze ons op alle mogelijke vlakken ondersteund vanuit een adviserende rol, rekening houdend met onze wensen ging men realistisch en doelgericht te werk. Als we te snel en ondoordacht te werk gingen werd ons de spiegel voorgehouden zodat wij geen spijt zouden krijgen van onze keuzes en ja we zijn mede dankzij deze fantastische samenwerking op en top geslaagd! Chapeau!"

Karin

Oud-Beijerland
"Dit jaar is mijn huis verkocht via Moerkerken & van der Mark Makelaars. Ik heb hun hulp ervaren als zeer prettig. Goede begeleiding, mooie foto’s en brochure van het te verkopen huis. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van het verloop van de verkoop. Wanneer ik weer een makelaar nodig heb, klop ik zeker weer bij hen aan."

Nikita & Marissa

Numansdorp
"Vanaf de start van de zoektocht tot de afhandeling van de aankoop zijn we goed begeleid door zowel Marjolijn als Martin. Voor ons was het de eerste aankoop, dus het was fijn dat we bij iemand terecht konden met al onze vragen!"

Tonie en Odilia Viergever

Westmaas
"Het eerste contact werd gelegd nav. de taxatie van ons pand, dit was voor ons de reden om te kiezen voor M&M makelaars om ons bij te staan in de verkoop van onze Keurslagerij. Onze positieve ervaring was vervolgens; persoonlijk, betrokken, adequaat, oplossingsgericht, terzake kundig, hulpvaardig, goed bereikbaar en heldere communicatie tussen de diverse partijen. Moerkerken&v.d.Mark Makelaars (Martin en Marjolijn) BEDANKT."

Ria Verhoogh

"Binnen 2 maanden tijd hebben Marjolijn en Martin ons aan ons droomhuis geholpen. Hun betrokkenheid is hartverwarmend. Ze zijn deskundig en flexibel. En het zijn ook nog eens aardige mensen. Kortom wij zijn heel tevreden."

Ernie en Sandy van der Vaart

Oud-Beijerland
"Op vrijdagavond Martin gevraagd of hij de dag erna mee kon om te kijken naar het huis waar ons oog op gevallen was . Ondanks het late verzoek was het antwoord direct 'ja'. De dag erna ons prima bijgestaan en geadviseerd. Diverse scenario's heeft Martin de revue laten passeren zodat wij een wel overwogen beslissing konden nemen. De onderhandelingen daarna waren goed, helder en professioneel. Ook tijdens dit proces was de communicatie prima. Al met al niets dan lof over de manier waarop wij door makelaardij Moerkerken Van der Mark begeleid zijn bij de aankoop van ons nieuwe huis."

Wout en Dieuwke Winkelhuijzen

Oud-Beijerland
"Alles goed verlopen. Hele goede communicatie. Foto's en video heel mooi. Geen op of aanmerkingen. Fijne mensen. "

Bastiaan en Eveline den Dikkenboer

Barendrecht
"Een zeer gedreven duo! Met heel veel kennis van de markt en een duidelijke visie. Een mooie presentatie van de verkoopstrategie. De communicatie is altijd soepel, snel en niks is te veel. Mooie professionele foto’s en als extra toevoeging een persoonlijk filmpje van de woning. Als makelaar kunnen we ze van harte aanbevelen! Martin en Marjolijn zijn samen een uitstekend team en vullen elkaar goed aan!"

Bert & Esther van Dalen

Barendrecht
"Vanaf het eerste moment dat wij kennis maakten met Marjolijn en Martin hadden we een goed gevoel bij deze makelaars. Dat gevoel is de hele tijd gebleven en maakt dat wij iedereen deze makelaars aan kunnen raden. Martin en Marjolijn kennen de markt heel goed, maar hebben ook oog voor de kopers en verkopers waardoor zij in staat zijn de juiste match te vinden tussen de partijen. De begeleiding was top en op ieder moment waren Marjolijn en Martin bereikbaar en aanspreekbaar."

Nicolette Vermaas

Barendrecht
"Wij vonden het contact met makelaar M&M heel prettig en persoonlijk. Er was een goede snelle communicatie d.m.v. whatsapp en mail."

Stephan 't Hooft

's-Gravendeel
"Martin heeft mij gericht geholpen bij het zoeken naar mijn nostalgische woning.. Zijn service is super! Hij is vakkundig, let op kleine details waar ik als koper niet direct naar zou kijken en is laagdrempelig benaderbaar. De onderhandelingen via Martin verliepen fijn met advisering over vraagprijs en tegenbod.. Een aanrader als makelaar!!"

Hilcy en William

Oud-Beijerland
"Vanaf het eerste begin werd ons heel duidelijk en deskundig uitgelegd hoe de verkoop zou gaan verlopen. Wij werden continue op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen en bij alle vragen die wij stelden kregen wij een uitgebreid antwoord. Martin en Marjolein gaven ons het gevoel dat wij echt serieus genomen werden en alle contacten werden door ons als zeer prettig en correct ervaren. Wij vonden de film, de brochure, de advertentie en de informatievoorziening naar ons toe 100%. Ik heb al drie keer eerder een woning verkocht via verschillende makelaars. Altijd was ik tevreden maar de ervaring die wij nu hebben gehad met Moerkerken van der Mark steekt er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit. Als wij een cijfer mogen geven van ons gevoel met deze makelaardij dan willen wij heel graag een hele dikke 10 geven !!! Binnenkort komt er van ons, wegens omstandigheden, wederom een woning in de verkoop. De keuze voor een makelaar is voor ons nu wel heel gemakkelijk geworden. Wij willen Moerkerken van der Mark heel graag vragen om ook de verkoop van deze woning voor hun rekening te nemen."

Paul Bekker - Derc Beheer B.V.

Oud-Beijerland
"Als ondernemer ben je dagelijks met je onderneming bezig. In mijn geval is dat niet in het vastgoed. Er deed zich echter een mooie kans voor waarbij ik snel moest schakelen. Aangeprezen door mijn financiële adviseur heb ik Martin benaderd. Een snelle, vakkundige en klantgerichte actie volgde. In zeer korte tijd was de taxatie uitgevoerd en de waarde onderbouwd en gemotiveerd. Daar heb je wat aan en ik kon weer verder met mijn onderneming. Top geregeld Martin!."

Familie Van der Poel

Rhoon
"In het verleden al te maken gehad met Marjolijn Moerkerken, o.a. omtrent de aankoop & verkoop van ons huis. Tussendoor ook vaak op de stoep gestaan voor raad & daad. Onlangs bij M&M aangeklopt voor een taxatie een aankoopadvies. Dit is een makelaardij zoals ze allemaal zouden moeten zijn, professioneel, betrouwbaar en zeer prettig in de omgang. Aan M&M kan je het in alle rust overlaten. In 1 woord: "HEERLIJK" en zeker 5 sterren waard! M&M een echte aanrader. Veel succes Marjolijn & Martin. Keep up the good work. Groeten Henri & Jacqueline. "

Jaap & Lizette den Boer

Mijnsheerenland
"Ondanks dat (Marjolijn) Moerkerken en (Martin) v.d. Mark net voor zichzelf zijn begonnen, zijn ze een ervaren, vakbekwaam, goed op elkaar ingespeeld en zeer enthousiast team. De ideale partner voor verkoop, aankoop en taxatie van uw woning. Samen met fotografe Kim zorgen ze voor een originele en professionele presentatie op Funda en andere social media. De bezichtigingsaanvragen stroomden snel en veelvuldig binnen, die vaak op (zeer) korte termijn gerealiseerd konden worden. Hieruit kwamen de huidige kopers al snel naar voren wat binnen 4 weken leidde tot een geslaagde verkoop. Martin en Marjolijn heel erg bedankt voor jullie hartelijke, enthousiaste en vakkundige advies en begeleiding."

Jaap & Lizette den Boer

Mijnsheerenland
"Zeer prettige en deskundige samenwerking. Alle plus- en minpunten van de woning komen aan de orde. Vele vragen worden gesteld aan de verkopende partij. Altijd bereikbaar voor toelichting en/of informatie. Zeer vriendelijk, bereidwillig, enthousiast en ook zeer vasthoudend in de onderhandelingen welke geleid hebben tot aankoop van de woning. Super gegaan !"

Familie Visser

Barendrecht
"Marjolijn Moerkerken heeft ons al meerdere keren geholpen bij de verkoop van onze woningen. Natuurlijk moeten de woningen "top" zijn, maar daarnaast is het zeker in deze markt zo dat een goede makelaar kan bijdragen om snel resultaat te krijgen tegen de beste opbrengst van dat moment. Alhoewel ik zelf wel enig verstand van onroerend goed heb was ik al die keren zeer aangenaam verrast over haar deskundigheid en haar adviezen. Met recht kan ik dan ook melden dat we hier te maken hebben met een "topvrouw" die haar vak uitstekend beheerst! Daarnaast is het zo dat zij altijd op tijd reageert op een voorliggende vraag, op tijd bij de bezichtigingen aanwezig is en bovenal op een uitstekende wijze communiceert, zowel met haar opdrachtgever als met de mogelijke koper. Kortom, een verkoper kan met een gerust hart haar het werk laten doen. Daarnaast is het zo dat wij haar ook hebben gekozen om ons bij te staan in een daarop volgen koopproces. Daarbij wordt haar vakkundigheid weer van een andere zijde belicht. De (on-)mogelijkheden van de aan te kopen woning goed voor het licht brengen, oog hebben voor eventuele gebreken en - niet onbelangrijk - sterk in het onderhandelen over prijs, oplevering etc.zijn daarbij onmisbare eigenschappen. Gelet op het bovenstaande zal het niet verbazen dat ik Marjolijn van harte kan aanbevelen, of het nu gaat om een aankoop of over een verkoop van uw woning!"

Rob Lindeman

Voorburg
"Gedurende de lange tijd dat ik Martin ken heb ik zijn dienstverlening als deskundig en vriendelijk ervaren. Ook in moeilijke dossiers wist hij met zijn creativiteit een voor mij goede oplossing te vinden. Dank zij Martin heb ik panden kunnen verkopen en zijn er goede verhuur transacties afgesloten."

Bert & Marianne in 't Veld

Westmaas
"Uit eigen ervaring kunnen wij vaststellen dat Martin van der Mark over voldoende deskundigheid en kennis beschikt met betrekking tot het verkopen en aankopen van onze woning. Er was een goed evenwicht tussen persoonlijke belangstelling en de zakelijke instelling waardoor wij ons gehoord wisten en onze vragen naar behoren werden beantwoord. De gemaakte afspraken werden nagekomen en Martin was altijd bereikbaar. Samenvattend kunnen wij zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Martin van der Mark."

Leen & Heleen Vink

Numansdorp
"Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop onze woning is verkocht. Ze zijn vakkundig vriendelijk en komen de gemaakte afspraken na. Wij hebben goede adviezen gekregen bij het begin en tijdens de verkoop. Ze nemen tijdig initiatief om de verkoop te bevorderen. Na een bezichtiging was er altijd snel informatie over het resultaat van de bezichtiging. Mede door de inzet van Marjolijn Moerkerken en Martin van der Mark was onze woning snel en goed verkocht."

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

0186 729 009

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×