Ga voor het beste plan om jouw huis te verkopen - Moerkerken & van der Mark Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Een huis verkopen zonder stress

Trek geïnteresseerden meteen over de drempel

Jij wilt jouw huis voor de beste prijs verkopen. Met een op maat gemaakt verkoopplan zetten wij jouw woning scherp in de markt.

Meer dan een Funda-advertentie

Een leuke foto maken kan iedereen. Net als het plaatsen van een Funda-advertentie. Maar een huis op de meest optimale manier vermarkten, dat vereist kennis en ervaring. Voordat jij met ons in zee gaat, kijken we daarom rond in jouw woning en maken we persoonlijk kennis met je. Zo geef je straks bij de bezichtiging de sleutel van jouw huis niet aan een vreemde.

Een persoonlijk verkoopplan

Hebben we een goed beeld van jouw wensen en voorkeuren? Dan nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor. We presenteren je dan een compleet verkoopplan met advies vraagprijs. Ook spreken we af binnen welke termijn de woning moet zijn verkocht. Geef jij groen licht? Dan kunnen we van start.

Bezichtigen

De keuken waaraan jij zulke warme herinneringen hebt, kan een ander er zonder pardon uit willen slopen. Bezichtigingen doen we daarom het liefst zonder dat jij aanwezig bent. Zo voorkomen we dat emoties de overhand krijgen en geven we potentiële kopers de kans om rustig rond te kijken.

Pakkende marketingstrategie

Geef bezichtigers de beste eerste indruk van jouw woning. Onze woningcoach weet precies hoe we jouw huis zo gunstig mogelijk presenteren. Onder zijn begeleiding geven we jouw woonruimte een neutrale uitstraling, voordat we de foto’s maken. Ook maken we van iedere woning een luxe glossy met sfeervolle foto’s. Dit magazine geven we mee aan geïnteresseerden. Zo kunnen ze nog eens rustig door je huis bladeren.

Glossy

In de glossy ondervangen we eventuele problemen die kunnen ontstaan. Is jouw huis een tikje gedateerd? Dan geven we potentiële kopers tips over hoe ze de woning op simpele wijze weer helemaal up-to-date maken.

Persoonlijk advies

‘Dit huis werd binnen een dag verkocht’, veel makelaars schermen hiermee. Toch is een snelle verkoop niet altijd verstandig. Je weet dan immers nog niet wat de rest van de markt ervoor over heeft. Of iemand doet een mooi bod, maar wil allerlei (ontbindende) voorwaarden opnemen. Soms is het dan verstandiger voor een lager bod te gaan, met meer zekerheid. Wij adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

0186 729 009

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×